PSO-Trede 3 voor Autismepunt

PSO-Trede 3 voor Autismepunt

Autismepunt is een kleine zorgaanbieder in de regio Eindhoven, volledig gespecialiseerd in autisme en het gehele pakket van begeleiding, re-integratie, jobcoaching, begeleid wonen, diagnostiek en behandeling in huis heeft.

De organisatie heeft voldaan aan alle eisen voor het behalen van het certificaat dat hoort bij PSO-Trede 3. De doelgroep van Autismepunt zijn mensen met autisme in de regio Eindhoven van alle leeftijden, met een (rand)normale, of hogere begaafdheid. Het bereiken van Trede 3 op de PSO-Prestatieladder van PSO-Nederland betekent een erkenning dat Autismepunt meer dan gemiddeld Socialer onderneemt dan bedrijven met dezelfde organisatiegrootte. 

Missie Autismepunt

“Mensen waar het goed mee gaat, hebben de taak om te zorgen voor mensen waar het minder goed mee gaat. Op die manier kunnen we allemaal een bijdrage leveren aan een betere wereld.”

Autismepunt maakt op de eigen website ook melding van de verkregen PSO-Certificatie: Autismepunt heeft een PSO erkenning van niveau 3! De toekenning is door PSO-Nederland verleend per 1 december 2016 en twee jaar geldig. De PSO-audit is uitgevoerd door DNV GL.

Deel dit bericht:  
12 januari 2017

Direct naar: