Stappenplan: groeien op de PSO door Socialer in te kopen

Inkopen bij PSO-gecertificeerde organisaties of SW-bedrijven, of werk aan hen uitbesteden, levert een positieve bijdrage aan de PSO-score van uw organisatie.

PSO-Nederland heeft voorbeelddocumenten die uw organisatie in twee stappen op weg helpen om samen met uw ketenpartners – opdrachtnemers, leveranciers en onderaannemers – socialer te ondernemen:

  • Inventariseer wie van uw ketenpartners momenteel beschikt over een geldig PSO-certificaat en implementeer de waardering van de PSO in uw inkoopbeleid. Klik hier voor de voorbeeldbrief PSO-inkoopomschrijving. Bent u aanbestedingsplichtig? Dan kunt u vrijblijvend informatie aanvragen via de Helpdesk van PSO-Nederland. Dit kan door een mail te sturen naar info@pso-nederland.nl of door telefonisch contact op te nemen met onze helpdesk via  020-331 55 35.

Het is ook mogelijk om ketenpartners via een informatiebijeenkomst uitgebreider te informeren over de PSO. Wilt u daar mee informatie over hebben? Stuur dan een e-mail naar info@pso-nederland.nl


Direct naar: