Kennisnetwerk overheid

Doel van het 'Kennisnetwerk Overheid' is kennisdelen en marktontwikkelingen bespreken rondom het landschap van inclusief & Sociaal ondernemen en de PSO. Als Kennispartner ligt het accent op het onderling informeren over ontwikkelingen m.b.t. socialer ondernemen in de markt en regio. Op deze wijze wordt er gezamenlijk gekeken naar een instrumentarium dat bijdraagt aan de eigen organisatiedoelstellingen waarbij de PSO-methode ondersteunend kan zijn. Het Kennisnetwerk is een groeiend netwerk dat twee keer per jaar (online) bijeenkomt. Wilt u ook (online) meedoen? Dat is mogelijk door een e-mail te sturen aan info@pso-nederland.nl Onderstaand onze Kennispartners.

LucratoLucrato

Lucrato

Werkbedrijf Lucrato is ontstaan uit een samenvoeging van Felua-groep en een deel van Werkplein Activerium (gemeente Apeldoorn en Epe) en gemeente Heerde. We kijken anders naar het werk dat gedaan moet worden en naar de mensen die het werk uitvoeren. Elkaar verrijken, dat is het doel. Samen zorgen we voor winst en werkplezier voor iedereen. Lucrato staat voor ‘winst’. Wij geloven dat werken op meerdere manieren winst oplevert. Sociale, maatschappelijke en economische winst. Winst voor werkzoekenden én voor werkgevers.

Organisatiegegevens algemeen:

Lucrato

Ergerlaan 15
7334AD| Apeldoorn
W: https://www.lucrato.nl/ 
T: 055- 54 92 500

 

 

 

UWUW

UW

UW staat voor een inclusieve samenleving, waarin iedereen meewerkt naar vermogen. Ons vak is het organiseren van passend werk voor mensen die daarbij een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dit doen we al 50 jaar. Wij verbinden en ondersteunen mensen die werk zoeken en werkgevers die mensen kansen willen bieden in hun organisatie. Tevens adviseren wij werkgevers op het gebied van inclusief ondernemen en invulling van social return.

Organisatiegegevens algemeen

UW

Niels Bohrweg 121
3542 CA  Utrecht
W: https://www.uw.nl
T: 030-2391500

 

Diamant-GroepDiamant-Groep

Diamant-Groep

De Diamant-groep is een leerwerkbedrijf en draagt bij aan de participatie in werk van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo krijgen zij de kans om mee te doen in de maatschappij. Meedoen betekent serieus genomen worden.

Organisatiegegevens algemeen:

Diamant-Groep

Zevenheuvelenweg 14
5048AN| Tilburg
W: https://www.diamant-groep.nl/ 
T: 013 46 41 345

 

Gemeente ApeldoornGemeente Apeldoorn

Gemeente Apeldoorn

De gemeente Apeldoorn vindt het belangrijk dat u als inwoner deskundig en adequaat ondersteund wordt als u een beroep doet op de dienstverlening van de gemeente.

Organisatiegegevens algemeen:

Gemeente Apeldoorn

Marktplein 1
7300ES| Apeldoorn
W: https://www.apeldoorn.nl/ 
T: 14 055

 

Gemeente Zutphen / Gelre werktHet Plein Zutphen

Gemeente Zutphen / Gelre werkt

Gelre werkt is het verzamelpunt voor werk, inkomen en participatie als u in Zutphen of Lochem woont. Bent u op zoek naar werk of wilt u actief meedoen in de samenleving? U vindt wat u zoekt bij Het Plein. Gevestigde en startende ondernemers bieden wij de juiste werknemers en adviseren wij bij ondernemersvraagstukken. Wij helpen jongeren verder bij het vinden van een baan, een opleiding of een werkleerbaan. Wij helpen inburgeraars hun inburgeringsexamen te behalen. Wie recht heeft op inkomensondersteuning, krijgt die van ons.

 

Organisatiegegevens algemeen:

Gemeente Zutphen

Henri Dunantweg 1
7201EV|Zutphen
W: https:/www.gelrewerkt.nl
T: 0575- 595 700 

Werkzaak Rivierenland/ UWVWerkzaak Rivierenland/ UWV

Werkzaak Rivierenland/ UWV

Werkzaak Rivierenland is dé organisatie voor werk en inkomen in de regio Rivierenland. In een netwerk van organisaties werkt Werkzaak samen om de arbeidsmarktregio optimaal te bedienen. De visie van Werkzaak Rivierenland is: Talent werkt voor Rivierenland. Meer mensen aan het werk, op basis van hun kwaliteiten, daar zet Werkzaak Rivierenland zich voor in.

Contactgegevens algemeen:

Werkzaak Rivierenland is gevestigd op twee locaties in Rivierenland; in Tiel en Geldermalsen. Post stuurt u naar Postbus 321, 4190 CH Geldermalsen of per mail naar info@werkzaakrivierenland.nl

W: www.werkzaakrivierenland.nl  
T: 088 937 50 00 

Adres 1:
Poppenbouwing 18
4190CH | Geldermalsen

Adres 2:
Achterweg 2
4001MV | Tiel 


Direct naar: