Weer hoogste trede op de PSO Prestatieladder voor bedrijfsvoeringsorganisatie Noaberkracht Dinkelland Tubbergen

Weer hoogste trede op de PSO Prestatieladder voor bedrijfsvoeringsorganisatie Noaberkracht Dinkelland Tubbergen

PSO Nederland feliciteert Noaberkracht Dinkelland Tubbergen met hun hercertificering op Trede 3 niveau. Met het behalen van het PSO-keurmerk maakt Noaberkracht Dinkelland Tubbergen aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Noaberkracht Dinkelland Tubbergen een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

 

Over bedrijfsvoeringsorganisatie Noaberkracht Dinkelland Tubbergen

 

Vanaf 2013 bestaat er één ambtelijke organisatie voor de gemeente Dinkelland én de gemeente Tubbergen. Noaberkracht Dinkelland Tubbergen voert de volledige bedrijfsvoering uit voor beide gemeenten. De naam van de organisatie staat voor de gezamenlijke kracht van beide gemeenten en het "noaberschap" dat hen onderling verbindt. Dinkelland en Tubbergen zijn vergelijkbare plattelandsgemeenten, die zich kenmerken door hun Twentse nuchterheid, betrokkenheid en sociale karakter. Beide gemeenten zetten zich met deze kwaliteiten in voor hun inwoners en lokale samenleving.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO-Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk. 


PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

 

Deel dit bericht:  
16 march 2021