Baetsen Containers groeit op PSO en behaalt trede 3

 Baetsen Containers groeit op PSO en behaalt trede 3

Baetsen Containers B.V. is geklommen op de PSO-prestatieladder en is sinds heden in het bezit van het certificaat voor de derde en hoogste PSO-trede. Het bedrijf uit het Brabantse Veldhoven heeft hiervoor aan de hand van een onafhankelijke toetsing, uitgevoerd door certificerende instelling DEKRA, aan kunnen tonen tot de koplopers te behoren op het gebied van sociaal ondernemen in Nederland.

Sociale werkgever

Baetsen Containers, onderdeel van de Baetsen-Groep, voorziet zowel bedrijven, gemeenten als particulieren in de verhuur van containers en kranen, het vervoer van afval, en het voorzien van grondstoffen.

Baetsen Containers, met ruim 350 personen in dienst, heeft aan kunnen tonen zich op een zowel kwalitatieve- als kwantitatieve wijze actief en succesvol in te zetten voor een inclusievere arbeidsmarkt en -samenleving. Het nieuwe certificaat zal wederom twee jaar geldig zijn.

Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)

Trede 3 is de hoogst haalbare op de PSO-Prestatieladder. Door het behalen van deze Trede behoort Baetsen Containers tot de koplopers in het bieden van werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit betekent dat ze aan meer personen uit de PSO-doelgroep werkgelegenheid bieden dan organisaties van dezelfde grootteklasse, en dat ze officieel behoren tot de 10% best presterende organisaties.

Weten hoe hoog uw organisatie scoort op de PSO-prestatieladder? Op uw persoonlijke account in MijnPSO kunt u dit vrijblijvend meten.

Deel dit bericht:  
16 january 2020