Cor Rijken Verpakkingen wederom koploper op het gebied van sociaal inclusief ondernemen

Cor Rijken Verpakkingen wederom koploper op het gebied van sociaal inclusief ondernemen

Onlangs heeft de organisatie Cor Rijken Verpakkingen BV officieel de koploperstatus op het gebied van sociaal inclusief ondernemen onderstreept. Het keurmerk Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) maakt zichtbaar dat Cor Rijken Verpakkingen B.V. niet alleen in haar werk mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie ondersteunt, maar dat zij deze mensen ook in de eigen bedrijfsvoering een plek bieden.

Cor Rijken Verpakkingen

Iedereen heeft ze wel eens in de winkels zien liggen: de heerlijke pakken stroopwafels. Maar de verpakking eromheen: waar komt die eigenlijk vandaan? Grote kans dat het zakje afkomstig is van Cor Rijken Verpakkingen. Daarnaast is Maatschappelijk betrokken ondernemen iets dat ze bij Cor Rijken Verpakkingen oprecht omarmen. Betrokken zijn richting de eigen medewerkers, maar ook richting de opdrachtgevers en hun achterban. Zo werken ze bij Cor Rijken Verpakkingen op een inclusieve manier dat al meerdere keren gewaardeerd is met een PSO Trede 3 certificaat. 

Het bieden van kwalitatief goede werkgelegenheid op duurzame wijze

Uit de onafhankelijke toetsing, die voor de toekenning van het certificaat vereist is, blijkt verder dat Cor Verpakkingen op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of dat graag willen gaan doen. Daarmee levert Cor Verpakkingen op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief ondernemen. 

Meer informatie over de PSO?

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan ook onze interessante animatie op YouTube, die de PSO in twee minuten uitlegt, of inventariseer gratis en vrijblijvend op www.mijnpso.nl waar uw organisatie staat op de PSO-prestatieladder.

Deel dit bericht:  
9 july 2019