Trede 3 en daarmee behorend tot een selecte club koplopers, gefeliciteerd Roy Verstegen B.V.

Trede 3 en daarmee behorend tot een selecte club koplopers, gefeliciteerd Roy Verstegen B.V.

Roy Verstegen B.V. heeft onlangs Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Hierdoor behoren zij tot een selecte club koplopers in Nederland wat betreft het bieden van werkgelegenheid aan de PSO-doelgroep. Het keurmerk Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) maakt zichtbaar dat Roy Verstegen B.V. niet alleen in haar werk mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie ondersteunt, maar hen ook in de eigen bedrijfsvoering een plek biedt.

Vakmanschap en sociaal ondernemerschap

Duurzaamheid, expertise en ontzorgen van opdrachtgevers zijn voor Roy Verstegen B.V. de gouden driehoek rondom het ondernemerschap. Daarnaast gelooft men bij Roy Verstegen in het bijdragen aan een inclusievere manier van werken zonder dat dat ten koste hoeft te gaan van kwaliteit.

Over Roy Verstegen B.V.

Roy Verstegen B.V. is in 2003 opgericht door Roy Verstegen. In de loop der jaren is de organisatie gevestigd in Nuland uitgegroeid tot een veelzijdig aannemingsbedrijf met veel ervaring op het gebied van ondergrondse- en bovengrondse infrastructuur. Roy Verstegen B.V. telt een gemiddelde personeelsbezetting van ruim 30 medewerkers, dit zijn uiteraard allemaal vakmensen.

Waar staat uw organisatie op de PSO-prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar uw organisatie staat op de PSO-prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.  

Deel dit bericht:  
12 june 2019