Trede 2 van het PSO-keurmerk voor Siemons Grondwerken en Transport!

Trede 2 van het PSO-keurmerk voor Siemons Grondwerken en Transport!

Per 1 april 2019 is Siemons Grondwerken en Transport BV officieel gecertificeerd op de Trede 2 van de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Zij krijgen het certificaat als waardering voor de aanpak om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werk te bieden binnen de organisatie. Daarnaast belonen zij andere organisaties die zich erkend inspannen om kwetsbare doelgroepen duurzaam aan werk te helpen.

''Ontwikkeling en groei staan centraal''

Siemons hecht veel waarde aan sociaal en inclusief ondernemen. Het familiebedrijf biedt daarom maar al te graag kansen aan mensen die het vak willen leren en eigen willen maken. Ontwikkeling en groei staan centraal bij Siemons. Kenmerkend aan de organisatie is daardoor dat veel medewerkers allround inzetbaar zijn en de sfeer onderling erg gemoedelijk is. Iedereen helpt elkaar bij Siemons.

Over Siemons

Siemons Grondwerken en Transport BV uit Nispen is al meer dan 30 jaar het vertrouwde adres op het gebied van grondwerken en transport. Het familiebedrijf onder leiding van Jack Siemons staat bekend om haar flexibele werkwijze en het meedenken in oplossingen voor ieder project. Met jarenlange ervaring in het grondverzet, gemotiveerd personeel en een uitgebreide machinepark staat Siemons bekend als een standvastige en betrouwbare partner in de GWW-sector.

Werkzaamheden van Siemons

Inmiddels is Siemons uitgegroeid tot een onderneming die zich specialiseert in grondverzet en transport in de sector van grond-, weg- en waterbouw, in zowel aangenomen werken als in de verhuur. Daarnaast is Siemons altijd te bereiken voor calamiteiten en gladheidsbestrijding. Siemons voert strooi- en schuifwerkzaamheden op wegen, industrie- en bedrijfsterreinen, maar voert ook gladheidsbestrijding uit voor particulieren en verenigingen. Naast het aannemen van werken en verhuren van grondverzetmachines en transportvoertuigen, biedt Siemons een divers aantal producten aan. Deze producten variëren van verschillende soorten grondstoffen tot allerlei bestratingsmaterialen.

Het keurmerk voor sociaal ondernemerschap

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is het meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet- en zichtbaar maakt. TNO en PSO-Nederland hebben in nauwe samenwerking met de markt, de PSO volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten vanaf 2010 (door)ontwikkeld. De PSO is inmiddels uitgegroeid tot de landelijke norm voor sociaal ondernemen. Bekijk de PSO-animatie (PSO in twee minuten).

Deel dit bericht:  
7 may 2019