T&G Terrein en Groenvoorziening B.V. beloond met PSO-keurmerk Trede 3

T&G Terrein en Groenvoorziening B.V. beloond met PSO-keurmerk Trede 3

Afgelopen december is T&G Terrein en Groenvoorziening B.V. wederom met vlag en wimpel geslaagd en gewaardeerd met de hoogst haalbare trede: Trede 3. Dit certificaat onderschrijft het maatschappelijke karakter en toont aan dat ze blijven inzetten op Social return.

''T&G Terrein en Groenvoorziening heeft al jaren ervaring met het inzetten van sociale krachten. Social return was er in feite al voordat er certificaten waren. In samenwerking met partners zoals de WSD, Koenraed, springplank 040&073 en WSP Den Haag maken organisaties zoals T&G Terrein en Groenvoorziening gebruik van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onze sector leent zich hier perfect voor. Het behalen van een PSO-certificaat was dan ook zo gebeurt, want aan alle criteria werden al voor de aanvraag voldaan.''

Niveaus van de PSO-Prestatieladder

Het PSO-keurmerk kent vier prestatieniveaus: de Aspirant-status, Trede 1, Trede 2 en Trede 3. Het idee achter de Trede-benadering is dat organisaties kunnen groeien op de PSO-Prestatieladder door op een duurzame wijze meer werkgelegenheid te bieden aan kwetsbare groepen in onze samenleving.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 

Deel dit bericht:  
13 february 2019