Sociaal ondernemen verankerd in organisaties van Dolmans Landscaping Group en Dolmans Landscaping Services Noord

Sociaal ondernemen verankerd in organisaties van Dolmans Landscaping Group en Dolmans Landscaping Services Noord

Dolmans Landscaping Group en bedrijfsonderdeel Dolmans Landscaping Services Noord zijn opnieuw gecertificeerd voor Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Daarnaast heeft Dolmans Landscaping Services Noord het PSO 30+ certificaat verkregen. Hiermee is Dolmans Landscaping Services Noord het eerste groenbedrijf in de regio Noord (Drenthe, Groningen en Friesland) met een PSO 30+ certificering. Afgelopen dinsdag 18 december mochten directeuren Erwin Janssen (rechts op de foto) en Peter Grobbée (links op de foto) de certificaten in ontvangst nemen uit handen van PSO-bestuurder Yuri Starrrenburg (midden op de foto).

Erwin Janssen, algemeen directeur Dolmans Landscaping Group: “Sociaal ondernemen is verankerd in onze hele organisatie. We vinden het belangrijk dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans krijgen zich te ontwikkelen. Want met de juiste begeleiding en opleiding zien we onze medewerkers uitbloeien tot volwaardige vakkrachten. Daartegenover staat dat ook steeds meer bedrijven hun opdrachten willen uitbesteden aan sociale maatschappelijke bedrijven. Een positieve ontwikkeling!”

Over Dolmans Landscaping Group

Dolmans Landscaping Group is een allround multidisciplinair groenvoorzieningsbedrijf, actief in ontwerp, aanleg, onderhoud van groenvoorziening en bijbehorende civieltechnische projecten. Het van oorsprong Limburgse hoveniersbedrijf heeft vestigingen in Limburg, Noord-Brabant, Zeeland, Gelderland, Drenthe, Friesland, Noord-Holland en België. Met specialismen als landscaping, boomverzorging, sportaccommodaties en particuliere tuinen worden zowel bedrijven, overheden, instellingen, sportclubs als particulieren bediend.

Over PSO-Nederland

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is het meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet- en zichtbaar maakt. TNO en PSO-Nederland hebben in nauwe samenwerking met de markt, de PSO volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten vanaf 2010 (door)ontwikkeld. De PSO is inmiddels uitgegroeid tot de landelijke norm voor sociaal ondernemen. Bekijk de PSO-animatie (PSO in twee minuten). 

Deel dit bericht:  
20 december 2018