FrisFacilitair heeft na twee succesvolle jaren in het bezit te zijn van haar PSO-certificaat Trede 3 nu het PSO Trede 3|30+ certificaat behaald.

FrisFacilitair heeft na twee succesvolle jaren in het bezit te zijn van haar PSO-certificaat Trede 3 nu het PSO Trede 3|30+ certificaat behaald.

 

Als dienstverlenend bedrijf heeft FrisFacilitair een duidelijke visie als het gaat om de instroom van medewerkers.
Door dagelijks met veel passie en inzet FrisFacilitair te runnen, spreken zij inmiddels over een jarenlange ervaring op het gebied van inzet van medewerkers
met een afstand tot de arbeidsmarkt en het bieden van passend werk voor deze doelgroep.
Dit is en blijft een uitdaging en bovendien ook nog verschrikkelijk leuk!

Door een mix van medewerkers binnen FrisFacilitair (reguliere en SW-medewerkers die vanuit Drechtwerk op basis van detachering bij FrisFacilitair werkzaam zijn,
de instroom vanuit participatie- en garantiebanen evenals leerlingen vanuit de VSO- scholen) kunnen zij spreken over een onderscheidende populatie aan medewerkers die zij dagelijks bij hun klanten inzetten.

Klanten vinden kwaliteit en betrouwbaarheid van de door FrisFacilitair geleverde diensten erg belangrijk. Zij zijn blij dat hun klanten dezelfde passie delen wat betreft de inzet van medewerkers die behoren tot de doelgroep. De diensten die FrisFacilitair bij hun klanten leveren zijn Schoonmaak, Wasserij- en Specialistische Onderhoudsdiensten.

Het behalen van hun erkenning PSO trede 3 en het PSO 30+ certificaat, Prestatieladder Socialer Ondernemen van PSO-Nederland betekent dat FrisFacilitair
koploper is als het gaat om het bieden van een vakopleiding schoonmaak en een passende baan aan mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie.

Iets waar wij trots op zijn!

Deel dit bericht:  
28 march 2018