PSO-Trede 3 voor Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek (ISM)

PSO-Trede 3 voor Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek (ISM)

Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek (ISM) heeft PSO-Trede 3 bereikt op de Prestatieladder Socialer Ondernemen van PSO-Nederland. De onderneming met het hoofdkantoor in Lichtenvoorde heeft de erkenning gekregen per 1 april 2017. Een nieuw bewijs dat Sociaal ondernemen in Nederland steeds meer vaste grond onder de voeten krijgt.

De Dusseldorp Groep bestaat sinds 1949 en is sinds 2015 in handen van het Duitse familiebedrijf REMONDIS. Het bedrijf heeft meerdere vestigingen in  het oosten en noorden van het land, van waaruit werkzaamheden worden verricht voor (semi)overheden, waterschappen, het ministerie van Defensie, industrieën, projectontwikkelaars, het bedrijfsleven en particulieren.

Maatschappelijke Verantwoordelijkheid (MVO)

Dusseldorp hanteert drie kernwaarden: kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Maatschappelijke Verantwoordelijkheid neemt een belangrijke plaats in binnen de bedrijfsvoering, waar dagelijks wordt gewerkt aan een schonere en gezonde leefomgeving, een veilige werkomgeving en een stabiele bedrijfsvoering met oog voor de mensen in de organisatie. Het  beleid is erop gericht een verantwoord evenwicht te hebben en te houden tussen de financiële aspecten (economisch rendement en continuïteit) en sociale en ecologische aspecten (mens en milieu).

De audit voor Dusseldorp is gedaan door KIWA Nederland BV, het certificaat is twee jaar geldig.

Deel dit bericht:  
23 may 2017