PSO-Trede 3 voor QPC Schoonmaak uit Uden

PSO-Trede 3 voor QPC Schoonmaak uit Uden

QPC Schoonmaak heeft Trede 3 bereikt op de Prestatieladder Socialer Ondernemen van PSO-Nederland. Dit familiebedrijf met het hoofdkantoor in Uden, opgericht in 1995 is actief binnen de zakelijke dienstverlening. ‘We Love A Social Society’ is het motto van de organisatie, waar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen al sinds de start een belangrijk thema is: “Duurzame bedrijfsvoering betekent het hebben van aandacht voor mens en omgeving. Winst is daarbij geen doel op zich maar een middel om continuïteit te garanderen en te kunnen groeien. Zorgdragen voor een “schoner” milieu en een sociaal personeelsbeleid spreekt dan voor zich. Maatschappelijk nemen we onze verantwoordelijkheid om een deel van de winst te besteden aan goede doelen.”

QPC Schoonmaak is o.a. actief op de volgende terreinen:

  • Diverse schoonmaakdiensten
  • Glasbewassing
  • Vloeronderhoud
  • Sanitair-service
  • Groenvoorziening
  • Beveiligingsdiensten

 

De erkenning op niveau PSO-Trede 3 bevestigt dat QPC Schoonmaak op een kwalitatief en duurzame wijze kansen biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De onderneming levert op die manier een bijdrage aan een groei van Sociaal Ondernemen en een meer inclusieve arbeidsmarkt in Nederland. De Prestatieladder van PSO-Nederland is inmiddels uitgegroeid tot het landelijke keurmerk.

De audit is uitgevoerd door DEKRA Certification BV. Het certificaat voor PSO-Trede 3 is ingegaan per 1 februari 2017 en geldig voor een periode van twee jaar. Bekijk onderstaande film voor een indruk van de werkzaamheden.

 

Deel dit bericht:  
8 mei 2017

Direct naar: