PSO-Trede 2 voor Muller Bouw uit Oss

PSO-Trede 2 voor Muller Bouw uit Oss

Muller Bouw, een kwalitatief hoogwaardig bouwbedrijf, vooral actief in de woningbouw, utiliteitsbouw en projectontwikkeling heeft PSO-Trede 2 bereikt op de Prestatieladder Socialer Ondernemen. Muller Bouw is een echt familiebedrijf, dat sinds 1928 bestaat en waarbinnen inmiddels de derde generatie actief is. De sfeer kenmerkt zich door een combinatie van Brabantse gemoedelijkheid en een professionele, zakelijke werksfeer, waarin zowel de ruim 80 eigen werknemers als opdrachtgevers zich thuis voelen.

De erkenning met Trede 2 op de Prestatieladder ondersteunt deze sfeer, het toont aan dat Muller Bouw op een goede manier bezig is met Sociaal Ondernemen en vormt een mooi vertrekpunt voor een stuk ketenstimulering. Degelijkheid en betrouwbaarheid zijn de karaktereigenschappen van het bedrijf dat in Oss is gevestigd. Het motto van de onderneming is ‘fundament voor kwaliteit’.

De status van PSO-Trede 2 voor Muller Bouw is ingegaan op 1 februari 2017 en twee jaar geldig. TUV Rheinland Nederland heeft de audit gedaan.

 

 

Deel dit bericht:  
11 april 2017

Direct naar: