Aspirant-status PSO-Prestatieladder voor Van der Meijs Vastgoedonderhoud BV

Aspirant-status PSO-Prestatieladder voor Van der Meijs Vastgoedonderhoud BV

Van der Meijs Verbetert Vastgoed! is de belofte van het in Gemert gevestigde familiebedrijf Van der Meijs Vastgoedonderhoud BV dat de Aspirant-status heeft behaald op de PSO-Prestatieladder. De onderneming bestaat sinds 1980 en biedt met ruim 50 specialisten totaaloplossingen voor de afwerking van gebouwen, waartoe advies, planning en beheer kunnen behoren, evenals klein bouwkundig onderhoud (aan kozijnen), wandafwerking en herstelwerkzaamheden aan schilderwerk en beglazing.

Aspirant-status PSO-Nederland

Het bereiken van de Aspirant-status op de PSO biedt Van der Meijs Vastgoedonderhoud BV de mogelijkheid om gedurende twee jaar te groeien naar een Trede-status op de Prestatieladder van PSO-Nederland. De onderneming kan dat o.a. bereiken door door bewust socialer in te kopen bij andere PSO-gecertificeerde organisaties en/ of SW bedrijven, waardoor meer organisaties worden gestimuleerd om sociaal te ondernemen. Nederland groeit op die manier naar een inclusievere samenleving. Voor Van der Meijs Vastgoedonderhoud BV is een Plan van Aanpak opgesteld om dit te realiseren, hetgeen door de directie is geaccordeerd.

 De PSO-audit is gedaan door DEKRA Certification, de Aspirant-status is toegekend per 1 december 2016 en twee jaar geldig.

Deel dit bericht:  
15 februari 2017

Direct naar: