Van der Tol hoveniers en terreininrichters al jaren gecertificeerd op de hoogste trede van de PSO Prestatieladder

Van der Tol hoveniers en terreininrichters al jaren gecertificeerd op de hoogste trede van de PSO Prestatieladder

Van der Tol hoveniers en terreininrichters is al jaren gecertificeerd op trede 3 van de PSO Prestatieladder. Met de PSO certificering maakt Van der Tol hoveniers en terreininrichters aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Van der Tol hoveniers en terreininrichters een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen.

Van der Tol is een breed gespecialiseerd groenbedrijf, actief in de regio Randstad. De organisatie is opgericht in 1945 en inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 160 medewerkers in dienst. Van der Tol is binnen haar bedrijfsvoering bewust bezig met het maken van impact, zowel in de ruimtelijke omgeving als voor een inclusieve arbeidsmarkt.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
15 june 2021