Groen-aannemingsbedrijf Punt B.V. continueert certificering op Trede 3

Groen-aannemingsbedrijf Punt B.V. continueert certificering op Trede 3

Groen-aannemingsbedrijf Punt B.V. heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Groen-aannemingsbedrijf Punt B.V. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Groen-aannemingsbedrijf Punt B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

 

Over Groen-aannemingsbedrijf Punt B.V.

 

Groen-aannemingsbedrijf Punt B.V. is een familiebedrijf en gevestigd in Rotterdam. De organisatie is werkzaam in de groenvoorziening en verricht diverse werkzaamheden in de openbare ruimte. Groen-aannemingsbedrijf Punt B.V. biedt diensten aan op het gebied van tuinaanleg, bosbouw, maaien, machinebouw en groenonderhoud.

 

Sociaal ondernemen binnen Groen-aannemingsbedrijf Punt B.V.

 

De organisatie gelooft dat iedereen, dus ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een kans verdienen op een gepaste baan. Groen-aannemingsbedrijf Punt B.V. probeert dit actief uit te dragen in haar personeelsbeleid door intern voor extra begeleiding en coaching te zorgen, indien medewerkers hier behoefte aan hebben. Op deze manier zorgt Groen-aannemingsbedrijf Punt B.V. ervoor dat iedere medewerker zich kan door ontwikkelen in zijn of haar functie.

 

De organisatie ziet sociaal ondernemen bovendien als een kans voor zowel de medewerkers als de organisatie zelf. Groen-aannemingsbedrijf Punt B.V. biedt graag een geschikte, prettige werkplek en de medewerker kan zich zo op een gepaste manier inzetten binnen de organisatie. Sociaal ondernemen is daarmee een ideale match voor tussen de behoefte aan personeel en de sociale missie van de organisatie.

 

Wendy Martin: “Wij zien een meerwaarde in Social Return, dit moet je gewoon doen als bedrijf!”

 

Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 

 

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

 

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
26 february 2021