Schneider Electric Logistic Centre B.V. behaalt Trede 2 op de PSO-Prestatieladder

Schneider Electric Logistic Centre B.V. behaalt Trede 2 op de PSO-Prestatieladder

PSO Nederland feliciteert Schneider Electric Logistic Centre B.V. met hun PSO-certificering op Trede 2 niveau. Met het behalen van het PSO-keurmerk maakt Schneider Electric Logistic Centre B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Schneider Electric Logistic Centre B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

Over Schneider Electric Logistic Centre B.V.

Schneider Electric loopt voorop in de digitale transformatie van energiemanagement en automatisering. De organisatie levert oplossingen voor het optimaliseren van efficiëntie en duurzaamheid. Bij Schneider Electric is diversiteit een integraal onderdeel van haar geschiedenis, cultuur en identiteit. De organisatie wil een inclusieve cultuur creëren waarbij alle normen van diversiteit worden gezien als waardevol voor Schneider Electric.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO-Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk. 


PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
6 april 2021