Ortessa B.V. klimt van Trede 2 naar Trede 3 op de PSO-Prestatieladder

Ortessa B.V. klimt van Trede 2 naar Trede 3 op de PSO-Prestatieladder

PSO Nederland feliciteert Ortessa B.V. met hun PSO-certificering op Trede 3 niveau. Met het behalen van het PSO-keurmerk maakt Ortessa B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Ortessa B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

Over Ortessa B.V.

Ortessa B.V. is een familiebedrijf van afvalspecialisten met een andere kijk op de branche. Waar anderen afval zien, ziet Ortessa mogelijkheden. De organisatie draagt bij aan nieuwe manieren, verrassende innovaties en frisse concepten om met het grondstoffenvraagstuk om te gaan. Ortessa’s werk is gericht op de bestaande uitdagingen van vandaag de dag. Op bijzonder pragmatische en realistische wijze zet Ortessa diensten rondom afvalbeheer, -inzameling en -verwerking in om een schonere, leefbaardere en betere wereld na te laten.

Juist in deze transparante, digitale wereld hecht Ortessa extra waarde aan de menselijke interactie. De menskant is minstens zo belangrijk als de zakelijke kant, volgens de organisatie. Daarom werkt Ortessa graag volgens de principes van social return om zo ook meer werkgelegenheid te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met deze inzet voor sociaal ondernemerschap is Ortessa van Trede 2 naar Trede 3 geklommen op de PSO-Prestatieladder.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO-Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk. 


PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
2 april 2021