Hoogste trede én PSO 30+ certificering voor REFURN B.V.

Hoogste trede én PSO 30+ certificering voor REFURN B.V.

PSO Nederland feliciteert REFURN B.V. met hun PSO-certificering op Trede 3 niveau en het PSO 30+ certificaat. Met het behalen van het PSO-keurmerk maakt REFURN B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet REFURN B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

 

Over REFURN B.V.

 

REFURN B.V. zamelt afgedankte onderdelen van installatietechniek, cv-ketels, branderautomaten, ventilatoren, driewegmotoren en cartridges in. REFURN geeft een vergoeding voor de geleverde materialen, stelt inzamelmiddelen ter beschikking en verwerkt deze afvalstroom op een milieuvriendelijke wijze. Door het hergebruiken en recyclen van onderdelen vermindert de organisatie het afval in de installatiewereld en helpt het mee aan een schonere wereld.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO-Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk. 


PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
18 march 2021