BMO Asset Management Netherlands B.V. toont sociale ambities met Aspirant-status

BMO Asset Management Netherlands B.V. toont sociale ambities met Aspirant-status

PSO Nederland feliciteert BMO Asset Management Netherlands B.V. met hun PSO-certificering op Aspirant niveau. Met het behalen van het PSO-keurmerk maakt BMO Asset Management Netherlands B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet BMO Asset Management Netherlands B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

 

Over BMO Asset Management Netherlands B.V.

BMO Global Asset Management – een volledige dochteronderneming van de Bank of Montreal, dat beursgenoteerd is in Canada en de VS – is een innovatieve vermogensbeheerder die op elke situatie adequaat en snel inspeelt. Meer opties, meer dienstverlening en meer manieren om met beleggen succes te boeken. De focus in Nederland ligt op institutioneel vermogensbeheer. BMO Asset Management – Nederland beheert bijna €21 miljard voor uitsluitend pensioenfondsen, verzekeraars en andere institutionele beleggers.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO-Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk. 


PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
9 march 2021