Mulder Vastgoedonderhoud presteert ruim bovengemiddeld en behaalt Trede 2 op de PSO Prestatieladder

Mulder Vastgoedonderhoud presteert ruim bovengemiddeld en behaalt Trede 2 op de PSO Prestatieladder

PSO Nederland feliciteert Mulder Vastgoedonderhoud met hun PSO certificering op Trede 2 niveau. Met het behalen van het PSO keurmerk maakt Mulder Vastgoedonderhoud aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Mulder Vastgoedonderhoud een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

Over Mulder Vastgoedonderhoud

Mulder Vastgoedonderhoud is een onderhoudsbedrijf voor vastgoed. De belangrijkste werkzaamheden bestaan uit schilderwerk, beglazingswerkzaamheden en bouwkundige werkzaamheden. Almelo, de stad waar Mulder Vastgoedonderhoud ooit als eenmanszaak begon, is nog steeds de standplaats, maar inmiddels werkt de organisatie regionaal en voor sommige opdrachtgevers zelfs landelijk.

Mulder Vastgoedonderhoud vindt dat zij goed werk moet afleveren, maar ook dat de organisatie een goede werkgever moet zijn. Veel persoonlijke aandacht, een fijne onderlinge werksfeer en plezier in het werk zijn voor de organisatie belangrijk. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vertaalt zich bij Mulder Vastgoedonderhoud onder meer in sponsoring en ondersteuning van sportverenigingen en andere maatschappelijke organisaties in Almelo en omgeving.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO helpdesk. 
PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
15 february 2021