Van der Meijs Vastgoedonderhoud B.V. stijgt naar Trede 3op de PSO Prestatieladder

Van der Meijs Vastgoedonderhoud B.V. stijgt naar Trede 3op de PSO Prestatieladder

PSO Nederland feliciteert  Van der Meijs Vastgoedonderhoud B.V. met hun PSO certificering op Trede 3 niveau. Met het behalen van het PSO keurmerk maakt Van der Meijs Vastgoedonderhoud B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Van der Meijs Vastgoedonderhoud B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

Over Van der Meijs Vastgoedonderhoud B.V.

Van der Meijs is een familiebedrijf dat in bijna veertig jaar is uitgegroeid tot een koploper in vastgoedonderhoud en verduurzaming. Het doel van de organisatie: de woningvoorraad van corporaties in optimale staat houden en samen de stap zetten naar een energie neutrale toekomst. Van der Meijs neemt graag alles uit handen, van planmatig en dagelijks onderhoud tot groot onderhoud. Natuurlijk met de complexstrategie als uitgangspunt en op basis van no-regret. Zodat elke investering bijdraagt aan het gezamenlijke doel van Van der Meijs, een energie neutrale woningvoorraad.

Van der Meijs gelooft in diversiteit en biedt gelijke kansen aan iedereen die de organisatie en haar klanten verder brengt, ongeacht afkomst, religie of andere persoonlijke kenmerken. De PSO-certificering is daar een logisch gevolg van. Werk en ontwikkelingsmogelijkheden bieden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is voor Van der Meijs dan ook de normaalste zaak van de wereld.

De organisatie werkt nauw samen met scholen en biedt stageplaatsen aan zodat leerlingen kennis kunnen maken met het werk dat Van der Meijs doet en de plaats die de organisatie inneemt in de maatschappij. Zo leren de schilders in spe niet alleen het vak in de praktijk, maar brengen zij ook een frisse wind binnen het bedrijf.

Persoonlijke groei vindt Van der Meijs belangrijk. Daarom geeft de organisatie haar medewerkers de mogelijkheid om zich persoonlijk en beroepsmatig verder te ontwikkelen. Van der Meijs ziet dit als een investering en investeren in haar medewerkers vindt de organisatie belangrijk. Door middel van duurzame inzetbaarheid blijven medewerkers langer gezond, betrokken, gemotiveerd en dus productief.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO helpdesk. 
PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
3 february 2021