Verhoeven Vastgoed Verbeteraars B.V. verbetert positie en gaat van Trede 1 naar Trede 2 op PSO-Prestatieladder

Verhoeven Vastgoed Verbeteraars B.V. verbetert positie en gaat van Trede 1 naar Trede 2 op PSO-Prestatieladder

PSO Nederland feliciteert Verhoeven Vastgoed Verbeteraars B.V. met hun PSO certificering op Trede 2 niveau. Met het behalen van het PSO keurmerk maakt Verhoeven Vastgoed Verbeteraars B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Verhoeven Vastgoed Verbeteraars B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

Over Verhoeven Vastgoed Verbeteraars B.V.

Verhoeven Vastgoedverbeteraars is een bedrijf van vaklieden. De afgelopen jaren is er veel veranderd in het vastgoedonderhoud. Resultaatgerichte samenwerking, procesmanagement, bewonerstevredenheid, duurzaamheid en innovatie zijn de sleutelbegrippen van nu. Vanzelfsprekend is dat ook bij Verhoeven Vastgoed Verbeteraars B.V. het geval. Tegelijkertijd koestert de organisatie de roots en blijft het trouw aan eerlijk en authentiek vakmanschap; het DNA van Verhoeven sinds 1846.


Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO helpdesk. 
PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
29 january 2021