IBN Holding B.V. behaalt Trede 3|30+ op de PSO Prestatieladder

IBN Holding B.V. behaalt Trede 3|30+ op de PSO Prestatieladder

PSO Nederland feliciteert IBN Holding B.V. met hun PSO certificering op Trede 3|30+ niveau. Met het behalen van het PSO keurmerk maakt IBN Holding B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet IBN Holding B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen.

IBN staat open voor iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt, ze bieden werk aan mensen uit de Participatiewet, via de Wet sociale werkvoorziening, de Wajong en ook aan schoolverlaters van VSO/ PRO, statushouders en mensen die het bij hun eigen werkgever niet meer kunnen bolwerken.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Meer weten over de PSO Prestatieladder?

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

 

 

 

 

Deel dit bericht:  
7 august 2020