Wederom Trede 3 voor Taxicentrale Luttikhuis

Wederom Trede 3 voor Taxicentrale Luttikhuis

Taxicentrale Luttikhuis uit het Twentse Losser is per 1 september 2019 opnieuw erkend met een certificaat voor Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO), hét keurmerk voor sociaal ondernemerschap. De hercertificering is wederom geldig voor een nieuwe periode van twee jaar.

Taxicentrale Luttikhuis: vervoer, gemak, geregeld!

Taxicentrale Luttikhuis biedt vervoer én gemak. De onderneming vervoert zowel particuliere- als zakelijke klanten en heeft het vermogen om een groep van 300 of meer personen te vervoeren. Met meer dan zestig jaar ervaring is Luttikhuis een bekende naam in haar regio.

Volgens de taxicentrale is haar trouwe klantenpoule grotendeels te danken aan haar betrokken personeel. Daarom investeert Luttikhuis actief in het opbouwen van een kwalitatief sterk personeelsbestand, en wordt hierbij expliciet ruimte gemaakt voor personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook 65-plussers zijn bij Luttikhuis van harte welkom.

Koploper socialer ondernemen

Door het behalen van Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen toont  Taxicentrale Luttikhuis aan op een duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage te leveren op het gebied van sociaal- en inclusief ondernemen.

Trede 3 is de hoogst haalbare op de PSO-Prestatieladder. Door het behalen van deze Trede behoort Taxicentrale Luttikhuis tot de koplopers in het bieden van werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit betekent dat ze aan meer personen uit de PSO-doelgroep werkgelegenheid bieden dan organisaties van dezelfde grootteklasse, en dat ze officieel behoren tot de 10% best presterende organisaties.

Weten hoe hoog uw organisatie scoort op de PSO-prestatieladder? Op uw persoonlijke account in MijnPSO kunt u dit vrijblijvend meten.

Deel dit bericht:  
27 november 2019