Het PSO Trede 3 certificaat voor Engelen Groen Uden

Het PSO Trede 3 certificaat voor Engelen Groen Uden

Recentelijk heeft Engelen Groen Uden Trede 3 bereikt op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Een resultaat waar ze trots op kunnen zijn! De certificering bevestigt dat Engelen Groen Uden zich op een goede manier inzet voor meer werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Over Engelen Groen Uden

De organisatie is opgericht in 1976 en richt zich op maai- en hovenierswerk: "Lean en Green zit al jaren in ons DNA. Dat wil zeggen: we ondernemen met respect voor mens en milieu." Zo maakt de organisatie gebruik van een speciaal integratietraject voor nieuwe werknemers met een achterstand op de arbeidsmarkt. "We zijn echte doeners, met beide benen op de grond. Altijd zorgen we voor efficiënte en milieuvriendelijke groenoplossingen."

Hoogste niveau

Trede 3 is het hoogste niveau. Het PSO-keurmerk kent vier prestatieniveaus: de Aspirant-status, Trede 1, Trede 2 en Trede 3 . Het idee achter de Trede-benadering is dat organisaties kunnen groeien op de PSO-Prestatieladder door op een duurzame wijze meer werkgelegenheid te bieden aan kwetsbare groepen in onze samenleving.

Doel en werking van de PSO

Het doel van de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is het verhogen van de arbeidsparticipatie van personen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij diverse werkgevers: van MKB bedrijf tot multinational en van bakker tot accountantskantoor. Daarbij stimuleert de PSO-methode dat dit op een kwalitatief goede- en duurzame wijze wordt gerealiseerd.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan naar de explanimation die de PSO in twee minuten uitlegt!

Deel dit bericht:  
23 october 2019