Driessens Groep ontvangt het PSO Trede 3 certificaat

Driessens Groep ontvangt het PSO Trede 3 certificaat

Driessens Groep met vestigingen in Heel en Gemert heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Daarmee haalt Driessens groep de hoogst haalbare (h)erkenning als het gaat om de begeleiding van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een baan of vervolgopleiding.

Familiebedrijf Driessens

Driessens, gespecialiseerd in kozijnvervanging en gevelrenovatie produceert, levert en monteert houten-, kunststof-, en aluminium kozijnen. Begonnen in 1796 als een familiebedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met twee vestigingen (Panheel en Gemert). Driessens is een familiebedrijf waarin menselijke waardigheid en respectvolle behandeling essentieel zijn. Duurzaamheid, sociaal beleid en welzijn op het gebied van personeel staat bij ons hoog in het vaandel. Dit zit in ons DNA en maakt ons bijzonder.

Trede 3 op de PSO-prestatieladder

Wat betekent het nou dat Driessens groep het PSO-Trede 3 certificaat heeft behaald? Dat betekent dat Driessens groep koploper is als het gaat om werkgelegenheid bieden voor mensen met een kwetsbare arbeidspositie. Er zijn bij Driessens groep nu (in)direct meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkzaam, dan bij organisaties in dezelfde grootteklasse

Hoe sociaal onderneemt uw organisatie?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 

Deel dit bericht:  
12 september 2019