Buitenhuis Boskoop B.V. is aantoonbaar gestart met inclusief ondernemerschap

Buitenhuis Boskoop B.V. is aantoonbaar gestart met inclusief ondernemerschap

Buitenhuis Boskoop B.V. heeft onlangs de Aspirant-status op de PSO-Prestatieladder in ontvangst mogen nemen. Buitenhuis Boskoop B.V. voelt zich verantwoordelijk voor het leveren van een positieve bijdrage aan de maatschappij en leefomgeving. Met het behalen van de Aspirant-status geeft het daarmee een duidelijk signaal af.

Aspirant-status PSO-Nederland

Het bereiken van de Aspirant-status op de PSO biedt Buitenhuis Boskoop B.V. de mogelijkheid om gedurende twee jaar te groeien naar een Trede-status op de Prestatieladder van PSO-Nederland. De onderneming kan dat o.a. bereiken door door bewust socialer in te kopen bij andere PSO-gecertificeerde organisaties en/ of SW bedrijven, waardoor meer organisaties worden gestimuleerd om sociaal te ondernemen. Nederland groeit op die manier naar een inclusievere samenleving. Voor Buitenhuis Boskoop B.V. is een Plan van Aanpak opgesteld om dit te realiseren.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is het meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet- en zichtbaar maakt. TNO en PSO-Nederland hebben in nauwe samenwerking met de markt, de PSO volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten vanaf 2010 (door)ontwikkeld. De PSO is inmiddels uitgegroeid tot de landelijke norm voor sociaal ondernemen. Bekijk de PSO-animatie (PSO in twee minuten).

Deel dit bericht:  
8 august 2019