Quicktraffic behaalt hoogste trede op de PSO-prestatieladder

Quicktraffic behaalt hoogste trede op de PSO-prestatieladder

QuickTraffic legt als organisatie de nadruk op twee kernwaarden: Kwaliteit en Respect. Nu kan het zich ook inclusiviteit als kernwaarde toekennen. Met het behalen van het Trede 3 certificaat op de PSO-prestatieladder behoort QuickTraffic tot de 10% best presterende organisaties op het gebied van socialer inclusief ondernemen in dezelfde grootteklasse.

Over QuickTraffic 

QuickTraffic levert een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse verkeersveiligheid in al zijn facetten. Daar waar verkeersdoorstroming in het gedrang komt, levert QuickTraffic de oplossing. Zeven dagen per week, 24 uur per dag ook op zon- en feestdagen. Voor reguliere wegwerkzaamheden en bij calamiteiten.

PSO stimuleert inclusief werkgeverschap in Nederland

Het doel van de PSO is om meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een duurzame en een kwalitatief goede wijze aan werk te helpen. Dit doen PSO-organisaties door in de eigen organisatie werkplekken te faciliteren. Een werkgever kan met een PSO-certificaat bij steeds meer opdrachtgevers aantonen duurzaam werk te maken van Social return. Daarnaast stimuleren PSO-gecertificeerde organisaties ook hun eigen leveranciers en opdrachtnemers om sociaal te ondernemen. Zij kiezen er bewust voor producten of diensten in te kopen bij SW-bedrijven en/of andere PSO-gecertificeerde organisaties. Dit wordt ook wel ketenstimulering genoemd. Als meer organisaties sociaal ondernemen, groeien we samen naar een inclusievere samenleving toe.

Het PSO keurmerk uitgelegd in twee minuten!

In onze Explanimation leggen wij in twee minuten uit wat de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) voor uw organisatie kan betekenen.

Deel dit bericht:  
7 august 2019