Hendriks SGR B.V. gecertificeerd op de hoogste trede op de Prestatieladder Socialer Ondernemen van TNO

Hendriks SGR B.V. gecertificeerd op de hoogste trede op de Prestatieladder Socialer Ondernemen van TNO

Bij Hendriks SGR gaan denken en doen hand in hand. Enerzijds hebben zij de visie om hun opdrachtgevers verder te helpen. Anderzijds zijn zij ook gewoon aanpakkers. Samenwerken is daarbij de standaard, omdat we ze uit ervaring weten dat dat de beste resultaten oplevert. Bij Hendriks SGR controleren en begeleiden ze elkaar, zijn ze betrokken bij elkaars werk en voelen zich verantwoordelijk voor een perfect eindresultaat. Individueel, maar ook als team.

Om een perfect eindresultaat te bereiken heb je gekwalificeerde en gemotiveerde mensen nodig. Daarom blijven zij investeren in hun mensen en hun bedrijfscultuur. Zo maakt Hendriks SGR al sinds 2003 werk van Social Return: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt maken bij Hendriks SGR standaard deel uit van het team. Per 1 mei 2018 is Hendriks SGR gecertificeerd op trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen.

Wat is de PSO?

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) van TNO maakt zichtbaar welke organisaties zich sterk maken om mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt, duurzaam aan het werk te krijgen en te houden. De PSO is een wetenschappelijk onderbouwd meetinstrument dat objectief bepaalt in welke mate een organisatie socialer onderneemt en daarmee een inclusieve werkgever is. Daarnaast is het een toonaangevend keurmerk voor socialer ondernemen, dat PSO-Nederland toekent na een certificeringsproces.

Deel dit bericht:  
13 june 2018