Berco B.V. gecertificeerd op hoogste trede Prestatieladder Socialer Ondernemen

Berco B.V. gecertificeerd op hoogste trede Prestatieladder Socialer Ondernemen

Berco B.V. is al 65 jaar dé start in automotive interieur. De kern van Berco’s succes ligt in de combinatie van ontwikkeling en productie. Hierdoor zijn snelle innovatietrajecten mogelijk en verbeteren zij hun producten en processen continu.

Berco hecht grote waarde aan MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) en geeft daar op geheel eigen wijze invulling aan. Een deel van de productiemedewerkers van Berco heeft een bepaalde afstand tot de arbeidsmarkt.

Berco is zo ingericht dat iedereen zijn steentje bij kan dragen. Hiertoe worden er speciale werkplekken ingericht, zijn alle handelingen duidelijk uitgelegd en zijn er begeleiders die erop toezien dat iedereen zich prettig voelt bij Berco.

Deze inzet voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen heeft ervoor gezorgd dat Berco B.V. per 1 april 2018 is gecertificeerd op trede 3 op het PSO-Keurmerk.

Doel PSO

Het doel van de Prestatieladder Socialer Ondernemen is het bedrijfsleven te stimuleren om socialer te ondernemen: meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt duurzaam en op een kwalitatief goede wijze aan werk helpen bij (meer) organisaties. Per 1 april 2017 is het ook voor SW-bedrijven mogelijk om een PSO-erkenning aan te vragen.

Deel dit bericht:  
23 may 2018