Wij feliciteren De Variabele Groep met het behalen van Trede 2 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen van TNO

Wij feliciteren De Variabele Groep met het behalen van Trede 2 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen van TNO

Corporaties, zorginstellingen, overheden en andere gebouweigenaren concentreren zich op hun kerntaken en bewegen zich naar wendbare, flexibele organisaties. De Variabele Groep gaat vernieuwend en klantgericht mee in deze beweging. De Variabele Groep is erop gericht om u onder alle omstandigheden, vanuit elk perspectief, vooruit te brengen met de best matchende vastgoedservice. Dit doen zij in al hun verscheidenheid als één krachtig collectief. Met een herkenbare en bijzondere identiteit. Ondersteund en aangespoord door hun kernwaarden: loyaal, betrokken, vindingrijk, verbinden en (met) plezier.

De Variabele Groep is per 1 maart 2018 gecertificeerd op trede 2 op het PSO-keurmerk.

Wat is de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)?

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) van TNO  bestaat uit twee componenten:

·    Een vrij toegankelijk meetinstrument dat objectief bepaalt in welke mate een organisatie socialer onderneemt. Bedrijven starten meestal op de Aspirantstatus waarna zij door kunnen groeien naar trede 1, 2 of 3.

·    Een keurmerk dat bedrijven ontvangen na hun certificering.

De PSO is wetenschappelijk onderbouwd en inmiddels uitgegroeid tot een landelijk erkende norm voor inclusief ondernemerschap en inclusieve werkgevers. De PSO ontwikkelt zich door o.b.v. van de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Organisaties groeien op de PSO-prestatieladder als zij werkgelegenheid bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en/ of aantoonbaar sociaal inkopen. Dit wordt ook wel de directe en de indirecte bijdrage. Inkopen bij andere PSO-gecertificeerde organisaties draagt er aan bij dat steeds meer organisaties en gemeenten de PSO als voorwaarde in hun tenders c.q. aanbestedingen opnemen. Daarmee groeit het aantal PSO-gecertificeerde organisaties waardoor de werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt snel groeit!

Deel dit bericht:  
17 may 2018