Gemeente Oss ontvangt PSO-certificaat voor sociaal ondernemen

Gemeente Oss ontvangt PSO-certificaat voor sociaal ondernemen

Gemeente Oss loopt voorop met sociaal ondernemen. Er werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en gemeente Oss werkt het liefst samen met organisaties die deze mensen ook in dienst nemen. Daarom krijgt wethouder Kees van Geffen dinsdag het PSO-certificaat uitgereikt van PSO Nederland. Uw redactie is van harte welkom tijdens deze uitreiking om 16.00 uur op het gemeentehuis van Oss

"Gemeente Oss vindt het belangrijk dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ook kunnen werken. Wij hebben deze mensen in dienst en werken het liefst samen met organisaties die dat ook doen of nastreven. Volgens de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) blijkt dat wij hierin voorop lopen. Daarom hebben we een certificaat gekregen voor sociaal ondernemen. Daar zijn we trots op!" vertelt wethouder Kees van Geffen.

Wat is PSO?

PSO staat voor Prestatieladder Socialer Ondernemen. Het is het meetinstrument én keurmerk van TNO voor sociaal ondernemen. Het meet objectief en laat zien in hoeverre een organisatie sociaal onderneemt. Het PSO-keurmerk kent vier prestatieniveaus: de Aspirant-status, Trede 1, Trede 2 en Trede 3. Gemeente Oss heeft trede 3 behaald.

Deel dit bericht:  
18 april 2018