Kwakernaak B.V. erkend als inclusief werkgever door het PSO-keurmerk

Kwakernaak B.V. erkend als inclusief werkgever door het PSO-keurmerk

Kwakernaak B.V. heeft trede 2 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) behaald. Uit de onafhankelijke toetsing door een Certificerende Instelling blijkt dat Kwakernaak B.V. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en waar mogelijk samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven.

Versterking van uw sociale profiel

Het PSO-keurmerk versterkt de positionering van Kwakernaak B.V. en geeft zichtbaarheid aan zijn sociale profiel. Hierdoor onderscheidt Kwakernaak B.V. zich positief van niet-gecertificeerde organisatie. Zij sluiten zich door het behalen van trede 2 op het PSO-keurmerk aan bij een groeiende groep inclusieve werkgevers, afkomstig uit alle branches en overheden.

Niveaus van de PSO-Prestatieladder

De PSO is ingericht als laddersysteem: van Aspirant status tot PSO-trede 3.De Aspirant-status betekent dat er voldaan wordt aan zelfinzicht op het huidige niveau en dat de organisatie op bestuurlijk niveau of directieniveau de intentie heeft vastgelegd om binnen twee jaar toe te groeien naar een niveau op de PSO-prestatieladder. Een trede-niveau geeft aan dat u meer dan gemiddeld socialer onderneemt ten opzichte van andere organisaties binnen dezelfde grootteklasse. Een organisatie kan altijd instappen op een trede-niveau.

Deel dit bericht:  
12 january 2018