Roelofs Beheer BV wederom gecertificeerd met trede 3 op het PSO keurmerk voor Sociaal ondernemen

Roelofs Beheer BV wederom gecertificeerd met trede 3 op het PSO keurmerk voor Sociaal ondernemen

Roelofs Beheer BV is een modern familiebedrijf met een 57-jarige staat van dienst in de Nederlandse infrastructuur. Roelofs Beheer BV heeft de kennis, vaardigheden en ervaring in huis om de integrale (her)inrichting van de openbare ruimte te kunnen verzorgen. Dit doen zij van ontwikkeling en ontwerp tot en met uitvoering, beheer en onderhoud en eventueel financiering. Roelofs Beheer BV is nu opnieuw gecertificeerd met trede 3 op het PSO-keurmerk.

Duurzame Social return

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) van TNO maakt zichtbaar welke organisaties zich sterk maken om mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt, duurzaam aan het werk te krijgen en te houden. Door dit op een duurzame en op een kwalitatief goede wijze te borgen binnen de organisatie wordt dit door steeds meer gemeenten en overheden geaccepteerd als een duurzame invulling van de Social return verplichting. 

Versterking van het sociale profiel

Het PSO-keurmerk versterkt de positionering van Roelofs Beheer BV en geeft zichtbaarheid aan het sociale profiel van deze bijzondere organisatie. Hierdoor onderscheidt Roelofs Beheer BV zich positief van niet-gecertificeerde organisaties. Zij sluiten zich aan bij een groeiende groep inclusieve werkgevers, afkomstig uit alle branches en overheden. 

Deel dit bericht:  
16 january 2018