Allroad Projecten is aantoonbaar goed op weg naar inclusief ondernemerschap, hiervoor zijn zij erkend met het PSO-Trede 3 certificaat!

Allroad Projecten is aantoonbaar goed op weg naar inclusief ondernemerschap, hiervoor zijn zij erkend met het PSO-Trede 3 certificaat!

Allroad Projecten biedt met zijn 5 werkmaatschappijen een uniek pakket aan diensten in de sector Transport en Logistiek. Van rijopleiding tot nascholing en van uitzenden tot het compleet verzorgen van distributieactiviteiten. Onlangs heeft Allroad Projecten trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen.

PSO-Trede 3


Met het bereiken van PSO-Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen laat Allroad Projecten zien dat het op een duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage levert op het gebied van Sociaal Ondernemen, ook wel Inclusief Ondernemen genoemd. Uit een onafhankelijke toetsing van KIWA Nederland BV blijkt dat de organisatie op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Allroad Projecten werkt bij voorkeur samen met organisaties die dit ook doen.

Met het keurmerk PSO-Trede 3 maakt Allroad Projecten dit zichtbaar, waardoor andere bedrijven een bijdrage aan duurzaamheid kunnen leveren door sociaal bij Allroad Projecten in te kopen. Hierdoor wordt Social Return ook aantoonbaar.

Deel dit bericht:  
20 december 2017