Tiwos beloond met Trede 2 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen

Tiwos beloond met Trede 2 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen

Tiwos geeft invulling aan het PSO-keurmerk door zich onder andere als organisatie en als werkgever op een duurzame wijze in te zetten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Tiwos wil mensen die een steuntje nodig hebben, kansen bieden. Tiwos doet dit door bij een aantal vacatures gericht te werven door het aanbieden van werkervaringsplaatsen aan mensen die werkritme en ervaring willen opdoen.


Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)

De inspanning van Tiwos bij het bieden van werkgelegenheid of werkervaring aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is voor het eerst in 2013 volgens de PSO Norm beoordeeld. Tiwos is dit jaar al voor de 3e keer gecertificeerd op de Prestatieladder Socialer Ondernemen. Het PSO certificaat is twee jaar geldig en meet de kwantitatieve en kwalitatieve gegevens op dit vlak gedurende een heel peiljaar. Trede 2 betekent een erkenning voor organisaties die boven het landelijk gemiddelde presteren op het gebied van sociaal ondernemen

Tiwos presteert meer dan bovengemiddeld in het bieden van werkgelegenheid aan de PSO-doelgroep. Dit betekent dat Tiwso aan meer personen uit de PSO-doelgroep werkgelegenheid biedt dan organisaties van dezelfde grootteklasse. De Norm van de PSO-prestatieladder is gebaseerd op de landelijke werkgevers enquête (WEA) van TNO. Volgens de PSO-Norm voldoet Tiwos ook aan de kwalitatieve eisen met betrekking tot passend werk, integratie, functioneren, ontwikkeling en begeleiding. De tredestatus is twee jaar geldig.

Deel dit bericht:  
21 december 2017