NTP Infra BV behoudt Trede 2 op PSO-Prestatieladder

NTP Infra BV behoudt Trede 2 op PSO-Prestatieladder

NTP Infra BV heeft Trede 2 behouden op de PSO-Prestatieladder van TNO en PSO-Nederland. De nieuwe erkenning is ingegaan op 1 april 2017 en twee jaar geldig. NTP Infra BV is een aannemingsbedrijf op het gebied van infra, milieu en bouw, dat met circa 180 medewerkers actief is via diverse werkmaatschappijen en vestigingen in heel Oost- en Noord-Nederland

De doelstelling van NTP Infra BV is het leveren van kwalitatief hoogwaardige milieu-, bouwkundige en infrastructurele producten/diensten aan (semi-)overheden, bedrijven en instellingen: “Wij proberen dit te realiseren door een innovatieve aanpak, voor een reële prijs welke worden voorbereid, begeleid en uitgevoerd door goed opgeleide mensen.” 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

MVO neemt binnen NTP Infra BV een belangrijke plaats in. De organisatie is zich bewust van haar plaats in de maatschappij en de invloed die ze samen met haar team van medewerkers hierin heeft. Het beheren van een gezond bedrijf met een zo min mogelijke negatieve invloed, of beter nog, met een zo veel mogelijke positieve invloed op mens en milieu is een belangrijk aspect in haar bedrijfsvoering. Op de website van NTP Infra BV staan uitgebreid de MVO-doelstellingen beschreven. Met betrekking tot de hernieuwde toekenning van het certificaat voor PSO-Trede 2 zijn daarbij vooral de P’s van People en Profit van toepassing: 

People: investeren in medewerkers door scholing op gebied van veiligheid, kwaliteit en zelfontplooiing, doorgroeimogelijkheden bieden, stageplekken bieden en samenwerking opzoeken met opleidingsinstanties, zodat de kennis binnen ons vakgebied gewaarborgd blijft.

Profit: iets terug doen voor de maatschappij door ondersteuning van lokale projecten maar ook weer de investering in eigen mensen en in de organisatie om processen efficiënter en daardoor duurzamer (beter voor de maatschappij) te maken.

DEKRA Certification BV heeft de audit gedaan voor NTP Infra BV.

Deel dit bericht:  
14 june 2017