ZuidZorg behaalt certificaat Trede 2 op PSO-Prestatieladder

ZuidZorg behaalt certificaat Trede 2 op PSO-Prestatieladder

ZuidZorg, een ervaren thuiszorgorganisatie in Zuidoost-Brabant, heeft Trede 2 bereikt op de Prestatieladder Socialer Ondernemen van TNO. Met het bereiken van deze trede op de PSO-Prestatieladder heeft ZuidZorg aangetoond op een meer dan gemiddelde wijze een bijdrage te leveren aan sociaal ondernemen en op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Met de  bedrijfsonderdelen, Hulp Thuis, Zorg Thuis, Jeugdgezondheidszorg, ZuidZorg Extra en Connectzorg biedt de organisatie verschillende zorgdiensten en aanvullende activiteiten aan voor jong en oud. ZuidZorg stimuleert gezondheid en zelfstandigheid in buurten, wijken en dorpen. Met meer dan 40 locaties en 200 wijkteams zijn zij altijd vertrouwd dichtbij. Door het leveren van zorg aan huis en het stimuleren van zelfredzaamheid, wil ZuidZorg bijdragen aan de kwaliteit van leven van mensen die dat nodig hebben: zeven dagen per week, 24 uur per dag.

De audit voor ZuidZorg is gedaan door TUV Rheinland Nederland, het certificaat toegekend sinds het begin van 2017 en voor twee jaar geldig.

Fotobijschrift: Odet Vermeijlen, Directeur Zorg Thuis, Thieu Smeets, Directeur Zorg Thuis a.i., Charles Laurey, Voorzitter Raad van Bestuur, Gerard van Bakel, Manager ZuidZorg Extra en Naoual El Yaakoubi, HR Adviseur samen bij het verdiende PSO-Certificaat.

 

Deel dit bericht:  
31 may 2017