Lumeco van PSO-Trede 2 naar PSO-Trede 3

Lumeco van PSO-Trede 2 naar PSO-Trede 3

Lumeco is een verlichtingsbedrijf én installateur die ondernemingen helpt  met milieubewuste verlichtingsoplossingen. Lumeco is een erkend leerbedrijf, waarin medewerkers worden begeleid van sociale werkvoorziening naar reguliere arbeid. De onderneming is een Social Enterprise en op de PSO-Prestatieladder gestegen van Trede 2 naar Trede 3 voor de wijze waarop social return onderdeel uitmaakt van de bedrijfsvoering.

Lumeco is gevestigd in Hendrik-Ido Ambacht en werkt samen met veertien SW bedrijven. Het aanpassen en renoveren van verlichtingsarmaturen is arbeidsintensief maar bestaat uit veel eenvoudige en repeterende handelingen. Dat is een van de redenen waarom Lumeco op projecten mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt inzet. Die samenwerking geschiedt vanuit een overtuiging, maar ook omdat het gewoon leuk is.

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat centraal en de ambitie is om elk energie-onzuinig TL armatuur in Europa zonder benodigde investering te verduurzamen en daarmee structurele werkgelegenheid te creëren voor mensen met een arbeidsbeperking.

DEKRA Certification BV heeft de audit van Lumeco gedaan, het certificaat PSO-Trede 3 is voor een periode van twee jaar geldig met ingang van 1 maart 2017. 

 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht:  
10 mei 2017

Direct naar: