Bouwbedrijf Pennings ontvangt certificaat PSO-Trede 3

Bouwbedrijf Pennings ontvangt certificaat PSO-Trede 3

Bouwbedrijf Pennings uit Rosmalen heeft PSO-Trede 3 bereikt op de PSO-Prestatieladder. De onderneming is onderdeel van Koninklijke BAM Groep nv, maar opereert wel vanuit een volstrekt eigen identiteit op de Nederlandse bouwmarkt. 

Bouwbedrijf Pennings is actief op het gehele traject van planontwikkeling, utiliteits- en woningbouw, renovatie en onderhoud. De projecten worden hoofdzakelijk gerealiseerd in de Randstad, midden en zuid Nederland. De onderneming is opgericht in 1873 als een combinatie van bouwbedrijfje, en de exploitatie van een koffiehuis annex paardentramstation.

De voorbije decennia heeft Pennings onder andere de Pitsstraat van het circuit op Zandvoort, winkelcentrum de Arena in ’s-Hertogenbosch en de herontwikkeling van meubelplein Ekkersrijt in Son en Breugel gerealiseerd. 

PSO-Trede 3

Pennings heeft met deze certificering het hoogste niveau behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen. De onderneming is getoetst door KIWA Nederland BV, het certificaat voor PSO-Trede 3 is toegekend per 1 april 2017 en twee jaar geldig. Uit de maandelijkse nieuwsbrief van april 2017: “Wij zijn getoetst door een onafhankelijke gecertificeerde instelling. Hieruit blijkt dat wij op kwalitatief goede wijze duurzame werkgelegenheid bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit doen wij graag, gewoon omdat het bij ons past!” 

Deel dit bericht:  
10 may 2017