PSO-Trede 3 voor Groenvoorziening A.J. van der Werf BV

PSO-Trede 3 voor Groenvoorziening A.J. van der Werf BV

Groenvoorziening A.J. van der Werf BV heeft voor een nieuwe periode van twee jaar het certificaat verkregen voor Trede 3 op de PSO-Prestatieladder. De onderneming in Stadskanaal richt zich op het in de meest ruime zin uitvoeren van cultuurtechnische werken, bosbouw en groenvoorziening en de uitoefening van het hoveniersbedrijf.

Het bedrijf wil voorop blijven lopen in de markt, vooruitstrevend zijn en blijven met als motto: ‘Groen in goede handen, dat is onze krácht.’ Groenvoorziening A.J. van der Werf is al meer dan 75 jaar actief en geldt als een van de meest allround opererende groenvoorzieningsbedrijven van Noord-Nederland. Een betrouwbare partner op het gebied van aanleg, beheer en onderhoud van groenvoorzieningen voor particuliere opdrachtgevers of met betrekking tot opdrachten van overheidsinstanties, non-profit organisaties, bedrijven of instellingen. De goed geschoolde, ervaren medewerkers stellen het belang van de klant centraal. De hernieuwde erkenning op niveau PSO-Trede 3 toont het bewijs dat Sociaal ondernemen een belangrijke plaats inneemt binnen de bedrijfsvoering.

De foto laat Ilona Stevens van TUV Rheinland Nederland zien in gesprek met enkele medewerkers tijdens de audit. De hercertificering is toegekend per 1 december 2016.

Deel dit bericht:  
19 april 2017

Direct naar: