Van Stipdonk Landschapsinrichting behoudt PSO-Trede 3

Van Stipdonk Landschapsinrichting behoudt PSO-Trede 3

Van Stipdonk Landschapsinrichting heeft opnieuw het certificaat behaald voor PSO-Trede 3. De onderneming uit Geldrop is al meer dan 45 jaar 'Uw partner op het gebied van natuurbeheer, cultuurtechniek en groenvoorziening' en actief op het brede terrein van de natuurlijke omgeving met activiteiten als aanleg, renovatie en onderhoud waarbij het leveren van kwalitatief goed werk voorop staat.

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is het keurmerk voor organisaties die werkgelegenheid bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De PSO is een (h)erkenning voor organisaties die socialer dan gemiddeld ondernemen. Van de website www.vanstipdonk.nl: Meedoen biedt voordelen voor iedereen. Meer organisaties creëren kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt én de sociale identiteit van de deelnemende organisatie wordt zichtbaar voor medewerkers, opdrachtgevers, leveranciers en klanten.

TUV Rheinland Nederland heeft een her-audit gedaan bij Van Stipdonk Landschapsinrichting en voor een nieuwe periode van twee jaar het certificaat op niveau PSO-Trede 3 toegekend. De nieuwe erkenning is ingegaan op 1 februari 2017.

 

Deel dit bericht:  
14 april 2017

Direct naar: