PSO-Trede 3 voor Balanz Facilitair

PSO-Trede 3 voor Balanz Facilitair

Balanz Facilitair heeft Trede 3 gekregen, de hoogste status op de Prestatieladder Socialer Ondernemen van PSO-Nederland. De onderneming, met vestigingen in Geleen, Maastricht en het hoofdkantoor in Heerlen, heeft diepe wortels in de regio Zuid-Limburg en ‘is en blijft een bedrijf waarin we ‘binnen & buiten’ werken met ‘mensen met meerwaarde’.

Balanz Facilitair onderneemt vanuit het hart: 'Samenwerken met ons betekent echt maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door Social Return, het meewerken aan de arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, geeft u concreet invulling aan de P van People in het duurzaamheidsprincipe People – Profit – Planet.'

PSO-Trede 3

Met het bereiken van PSO-Trede 3 laat Balanz Facilitair zien dat het op een duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage levert op het gebied van sociaal ondernemen, ook wel inclusief ondernemen genoemd. Uit een onafhankelijke toetsing blijkt dat de organisatie op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en de organisatie werkt bij voorkeur samen met organisaties die dit ook doen.

Het certificaat voor PSO-Trede 3 is toegekend per 1 oktober 2016 en geldig voor een termijn  van twee jaar. De PSO-audit is gedaan door KIWA Nederland B.V.

Deel dit bericht:  
19 januari 2017

Direct naar: