B. van der Meij de Bie B.V. scoort bovengemiddeld en ontvangt het Trede 2 certificaat!

B. van der Meij de Bie B.V. scoort bovengemiddeld en ontvangt het Trede 2 certificaat!

B. van der Meij de Bie B.V. heeft Trede 2 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat B. van der Meij de Bie B.V. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert B. van der Meij de Bie B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

B. van der Meij de Bie B.V. is al meer dan 50 jaar een begrip in de Tuin- en Parkmachines branche. Het bedrijf levert bedrijfswagens voor de groenvoorziening aan een breed palet voor opdrachtgevers. De organisatie biedt ook de mogelijkheid voor service en onderhoud van de machines en biedt daarmee een totaalpakket aan.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
8 november 2021