Mourik Infra B.V. certificeert weer op Trede 2 van de PSO-Prestatieladder!

Mourik Infra B.V. certificeert weer op Trede 2 van de PSO-Prestatieladder!

Mourik Infra B.V. heeft Trede 2 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Mourik Infra B.V. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Mourik Infra B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

Mourik Infra is onderdeel van Mourik, een groot zelfstandig familiebedrijf dat actief is in de infrastructuur, industriële diensten, utiliteitsbouw en catalyst handling. Met meer dan 100 jaar ervaring is Mourik in staat om de meest uiteenlopende en complexe projecten op te pakken.

Ondanks het feit dat het bedrijf wereldwijd actief is blijft de aandacht voor de medewerkers een van de prioriteiten van Mourik Infra. Zodoende heeft Mourik Infra bovengemiddeld veel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst en weet de organisatie dit sociale beleid al meerdere jaren structureel voort te zetten.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
24 september 2021