Gebr. Beentjes Grond- Weg- en Waterbouw B.V. direct op Trede 2 gecertificeerd!

Gebr. Beentjes Grond- Weg- en Waterbouw B.V. direct op Trede 2 gecertificeerd!

Gebr. Beentjes Grond- Weg- en Waterbouw B.V. heeft Trede 2 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Gebr. Beentjes Grond- Weg- en Waterbouw B.V. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Gebr. Beentjes Grond- Weg- en Waterbouw B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van sociaal ondernemen.

Het familiebedrijf is in 1960 opgericht en heeft zichzelf in de loop der jaren ontwikkeld tot een betrouwbare en ervaren partner voor infra-projecten. Het bedrijf is werkzaam in West Nederland in de civiele betonbouw, grondwerk, wegenbouw en waterbouw. Gebr. Beentjes Grond- Weg- en Waterbouw B.V. waarborgt de werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt binnen de organisatie en is hiervoor erkend met het Trede 2 certificaat.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
2 august 2021