Muller Bouw her-certificeert op Trede 2 van de PSO Prestatieladder!

Muller Bouw her-certificeert op Trede 2 van de PSO Prestatieladder!

Muller Bouw heeft opnieuw Trede 2 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Muller Bouw op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Muller Bouw op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

De organisatie is in 1928 opgericht als timmerbedrijf. In de loop der jaren is Muller Bouw uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 50 medewerkers dat actief is in de woningbouw, utiliteitsbouw en projectontwikkeling. Binnen het bedrijf heerst een hechte en betrokken sfeer, en deze warme bedrijfscultuur vertaalt zich door in het sociale ondernemen van Muller Bouw. Het bedrijf zet zich bovengemiddeld in om werkgelegenheid te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, en is hier voor de derde keer mee erkend met de PSO-certificering.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
16 july 2021