Bartels Loon-en Grondwerken presteert bovengemiddeld op het vlak van socialer ondernemen!

Bartels Loon-en Grondwerken presteert bovengemiddeld op het vlak van socialer ondernemen!

Bartels Loon-en Grondwerken heeft direct Trede 2 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Bartels Loon-en Grondwerken op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Bartels Loon-en Grondwerken op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

Bartels Loon-en Grondwerken is in 1952 opgericht en sindsdien een begrip in de grond, groen & infra en industrie service. Het bedrijf werkt voor een divers palet aan opdrachtgevers, waaronder overheden en particuliere bedrijven. De organisatie streeft kwaliteit na in al haar verschillende werkterreinen en bewerkstelligt dat met oog voor de klant, ruime ervaring en hoogwaardig materieel. Bovendien hecht Bartels Loon-en Grondwerken veel waarde aan een inclusief personeelsbestand. In dat kader zorgt Bartels Loon-en Grondwerken voor bovengemiddeld veel werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt binnen haar eigen organisatie.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
7 july 2021